Back to All Events

Simon Spang-Hanssen & Middle Earth w. Maher Mahmoud

  • Bispejazz Bispetorvet Aarhus, 8000 Denmark (map)
2653.jpg

En rejse i musikalske grænselande

Line-up:

Simon Spang-Hanssen (sax, flute)
Maher Mahmoud (oud)
Yasser Pino (bass)
Ayi Solomon (perc.)

Med musik af Simon Spang-Hanssen & Maher Mahmoud inviteres tilhørerne på en poetisk og inciterende rejse i grænselande mellem orienten, jazz, world/folk, Afrika og Caribien – med musikere fra de fire verdenshjørner og med ouden som en gennemgående arabisk ”grundtone”.

Maher Mahmoud er uddannet fra konservatoriet i Damaskus og spiller på et instrument, som man kunne kalde en arabisk guitar, og som har en meget karakteristisk tone.

Yasser Pino er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og blander sine cubanske rødder med mange andre musikformer.

Ayi Solomon og Simon Spang-Hanssen er begge autodidakte og har gennem en del år deltaget i, og skabt, musikalske møder mellem alverdens kulturer.

“Det var som at åbne op for Aladdins hule, da Simon Spang-Hanssen & Middle Earth i går aftes smed om sig med toner og rytmer i alverdens farver. De fire virtuose og legende musikere begejstrede de mange publikummer fra start til slut med deres medrivende musikalske eventyr fra de varme lande. Ikke så sært - for det var da lige, hvad man trængte til på sådan en iskold blæsende aprilaften.”
(Pia Blohm / Giant Steps – Svendborg)

Later Event: July 19
Daniel Herskedal - Voyage