Back to All Events

Afslutningskoncert: Musikalske Møder + IPEK YOLU

  • RADAR 3 Skovgaardsgade Aarhus, 8000 Denmark (map)
4.jpg

MUSIKALSKE MØDER, AFSLUTNINGSKONCERT
Aftenens første koncert er samtidigt afslutningskoncerten på koncertrækken Musikalske Møder, som Radar og det turkise telt har arrangeret i fællesskab. Fire musikere, der i starten af samme uge aldrig har spillet sammen før, vil igennem tre intense øvedage, og tre intimkoncerter rundt i Aarhus forenet deres musikalske baggrund, og skabt deres helt egen lyd.

De fire musikere er trompetist Nadia Safwat, elektronisk musiker David Mondrup, oud-spiller og komponist Maher Mahmoud og trommeslager Sara Mouritzen.

Gå ikke glip af den sidste af deres koncerter denne aften på Radar, og er du interesseret i at læse mere om projektet, eller måske at se musikerne til en af de gratis intimkoncerter dagene op til afslutningskoncerten, så kan du finde de tre første koncerter i koncertrækken herunder:

Musikalske Møder Koncert 1 / KFT-Trading
Musikalske Møder Koncert 2 / Kvindehuset
Musikalske Møder Koncert 3 / Skjoldhøjkollegiet

IPEK YOLU + special guests
Tunge elektro-cumbia grooves, saz riffs og surf guitar smeltes sammen i et multikulturelt orgie af sydamerikanske rytmer, anatolsk psykedelisk folk og 60’ernes syre rock. Et unikt lydunivers spænder bro mellem fugtige tropiske urskove og støvede ørkener i en kalejdoskopisk blanding af musik fra alle verdenshjørner.

Ipek Yolu består bl.a. af musikere fra Hudna, Junglelyd og AddisAbabaBand, og spiller derfor stærkt dansabel musik, præget af fri leg, nysgerrighed og improvisation. Til koncerten på Radar er bandet udvidet deres oprindelige konstellation med to yderlige musikere, Serkan Yildirim og Rasmus Fogh Frisenvang.

Info:
Døre: 19:00
Koncert 1: 20:00
Koncert 2: 21:00
Entre: 60 KR.

Earlier Event: February 22
Musikalske Møder Koncert 3
Later Event: April 7
Trio concert