Back to All Events

Musikalske Møder Koncert 3

  • Skjoldhøjkollegiet 6 Spobjergvej Brabrand, 8220 Denmark (map)
3.jpg

Kom med når Radar og det turkise telt inviterer dig til at møde musikken i nye omgivelser og opleve traditionerne i nye hybrider. Musikalske Møder er en gratis koncertrække, der giver den intime koncertoplevelse nye rum at udfolde sig, og søger nye musikalske fællesskaber i Aarhus.

Over en koncertrække på fire koncerter kan du glæde dig til at opleve nytænkende folkelig musik helt tæt på. Med afsæt i et musikalsk firkløver, der for første gang nogensinde skaber musik sammen, er du inviteret til en aften, hvor musik og omgivelser går op i en højere enhed, og danner rammerne for en særligt nærværende og hyggelig koncert.

De fire musikere som sammen vil skabe musikken til koncerten er trompetist Nadia Safwat, elektronisk musiker David Mondrup, oud-spiller og komponist Maher Mahmoud og trommeslager Sara Mouritzen.

Til den tredje koncert i koncertrækken er det Skjoldhøjkollegiets fælleslokaler som lægger hus til. Bagerst i kollegiets barlokaler, ved den lille scene, vil vi for én aften skabe en musikalsk oase, med ægte tæpper, bløde puder og smuk belysning. Kom forbi og tag del i en hyggelig koncert med plads til fordybelse og varme fortællinger. Efter koncerten vil kollegiets bar åbne for servering, og hyggen kan forsætte inde i baren.

Tidsplan:
20:00 - Dørene åbner til et glas the og hygge inden musikken går igang
20:30 - Koncertstart

Earlier Event: February 21
Musikalske Møder Koncert 2