Back to All Events

Musikalske Møder Koncert 1

  • KFT-Trading 155A Viborgvej Aarhus, 8210 Denmark (map)
1.jpg

Kom med når Radar og det turkise telt inviterer dig til at møde musikken i nye omgivelser og opleve traditionerne i nye hybrider. Musikalske Møder er en gratis koncertrække, der giver den intime koncertoplevelse nye rum at udfolde sig, og søger nye musikalske fællesskaber i Aarhus.

Over en koncertrække på fire koncerter kan du glæde dig til at opleve nytænkende folkelig musik helt tæt på. Med afsæt i et musikalsk firkløver, der for første gang nogensinde skaber musik sammen til dette projekt, er du inviteret til en aften, hvor musik, placering og omgivelser går op i en højere enhed, og danner rammerne for en særligt nærværende og hyggelig koncert.

De fire musikere som sammen vil skabe musikken til koncerten er trompetist Nadia Safwat, elektronisk musiker David Mondrup, oud-spiller og komponist Maher Mahmoud og trommeslager Sara Mouritzen.

Den første koncert i koncertrækken, finder sted hos KFT Aarhus i Hasle. Midt mellem farverige varer med forbindelse til alt fra Vietnam og Thailand til Indonesien og Hong Kong vil publikum kunne træde ind i en butik fuldstændig forvandlet til aftenens koncert. Nyd et glas varm the, find dig til rette på smukke tæpper og puder, og få en helt ny musikalske oplevelse.

Tidsplan:
19:00 - Salget i butikken lukker, dørene forbliver åbne forud for koncerten
19:30 - Koncertstart

Earlier Event: January 21
Berlin Trifft Syrien
Later Event: February 21
Musikalske Møder Koncert 2