Back to All Events

Verdens leg

  • Kulturhuset Herredsvang 2 Kappelvænget Aarhus V, 8210 Denmark (map)

Gruppen Verdens Leg spiller Camilla Dayyanis kompositioner, hvor hun fletter sine iranske rødder ind i jazzen og arbejder med persisk og dansk lyrik side om side. Digtere som Omar Khayyam, Forough Farrokhzad, Pia Tafdrup og Piet Hein finder sig selv i nyt selskab, hvor ligheder fremfor forskelligheder bliver fremhævet. 

Jazzsangerinden Camilla Dayyani, som har en iransk far og en dansk mor, har i mange år spillet jazz med blandt andre Jørgen Emborg, Emil Hess, Thomas Clausen, Frederik Lundin, Uffe Steen og andre topnavne indenfor dansk jazz. Hun har fire cd-udgivelser i bagagen, alle med egne kompositioner.

Verdens Leg spiller Jazz’n’Poetry i et mellemøstligt klangunivers, hvor lyrikken og det alment menneskelige er i centrum. Camilla Dayyani spiller klaver og synger. Derudover består trioen af danske Johan Toftegaard Knudsen, som spiller saxofoner, klarinetter og cavalfløjte og syriske Maher Mahmoud, som spiller Oud.

Earlier Event: September 12
Syrian Expat Philharmonic Orchestra
Later Event: October 1
Eyes on Syria, Exhibition Opening