Back to All Events

Maher Mahmoud + Art Ensemble Syd

  • Sønderborghus 1 Løngang Sønderborg, 6400 Denmark (map)

Maher Mahmoud er en eftertragtet konservatorieuddannet musiker og har tidligere spillet sammen med kunstnere som Damon Albarn, Brian Eno og Dicte.
»Mahmouds elegante spil på oud, et traditionelt strengeinstrument, tryllebandt publikum og udløste store klapsalver.«
– Koncertomtale, Lokalavisen Sønderborg
I 2016 har Mahmoud indledt et frugtbart musikalsk samarbejde med Art Ensemble Syd. Det er allerede blevet til en række koncerter på Sønderborg Bibliotek. Her tog et begejstret publikum rigtig godt imod musikken, der bedst kan beskrives som en musikalsk smeltedigel som forener arabiske og europæiske musiktraditioner i et spændende musikalsk udtryk.
»Musikken er et fælles projekt, og vi har en naturlig respekt for hinanden. Er der noget, der er positivt at mødes om, så er det netop musikken!«
– Niels Præstholm, Art Ensemble Syd
Musikglæde som fællesnævner
»Det er en spændende udfordring, at vi kommer fra forskellige kulturer og sprogbaggrund. Men vi er alle musikere og som musiker udtrykker man det samme: Nemlig følelser. Er man glad, er man glad. Det er det samme uanset hvor man er fra« siger Niels Præstholm, frontmand i Art Ensemble Syd.
Efterårsturné for børn og unge
I november 2016 spiller Maher Mahmoud & Art Ensemble Syd en række koncerter for 8.-9.-klasses elever i Sønderborg Kommune. Denne koncert har du en chance for at høre denne aften på Sønderborghus.

Earlier Event: November 5
Maher Mahmoud Solo concert
Later Event: December 1
CRR de Paris Big Band